Waarom een gratis schatting van uw woning bij Provimmo?

Meeste kans tot verkoop door ons uitgebreide netwerk

Vraag een gratis schatting van uw woning aan en besluit geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces. Het merendeel van onze verkopers blijft op de huizenmarkt, zij het in verkoop, verhuur of nieuwbouw. Dat wil zeggen dat wij al starten met een zeer sterke basis aan potentiƫle kopers. De verscheidenheid van ons ruime aanbod zorgt bovendien voor een constante toestroom van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, ook voor uw pand natuurlijk.

Altijd vrijblijvend en persoonlijk advies

Wij komen bij u langs voor een gratis schatting van uw woning en overlopen samen met u de Provimmo methode. We bekijken samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen. Ons uitgebreide portfolio en onze lokale kennis geeft ons ook veel meer referentiepunten voor de gratis schatting van uw woning.

Ondersteuning in juridische expertise

De laatste jaren komt er bij de verkoop van een woning veel kijken. Om er voor te zorgen dat de juridische kant helemaal in orde is, hebben wij een juridische partner die dit voor u in handen nemen. Zij zorgen onder meer voor de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopovereenkomst, een gratis ongevallenverzekering, en staan klaar voor al uw juridische vragen.

Uw eigendom altijd ingezet op maximale visibiliteit

Bij Provimmo zetten we ons aanbod vanaf dag 1 maximaal in de kijker op verschillende portaalsites (Immoweb, Facebook, Instagram, Tik Tok, ...). Dit via een doelgerichte campagne die voldoet aan de doelgroepen van uw eigendom.